Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år

Brevkasse for unge

Etnicitet


Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis


Seneste spørgsmål

Side 1 af 1

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym

Find mere hjælp her

Hos disse danske organisationer kan du finde yderligere hjælp.

Ung på Linje & Ung Online

Ung på Linje & Ung Online

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med? Hos Ung på Linje/Ung Online er vi klar til at tale med dig.

Headspace

Headspace

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger.

Børnetelefonen

Børnetelefonen

Ring eller SMS til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive et brev til os. Du kan læse breve fra andre børn og få gode råd om alt fra forelskelse til mobning.

RED Rådgivning

RED Rådgivning

Er du udsat for pres, trusler og kontrol fra din familie? Vores erfarne rådgivere kan hjælpe. Ring til vores døgnåbne hotline: 70 27 76 66 eller skriv til vores anonyme brevkasse på www.red-center.dk/brevkasse

Sabaah

Sabaah

Sabaah tilbyder rådgivning målrettet personer med etnisk minoritetsbaggrund, som enten har LGBT+ status eller på andre måder tumler med tanker og følelser knyttet til seksuel orientering og/eller kønsidentitet.

Politi

Politi

Hvis du selv eller din familie bliver udsat for vold eller overgreb, kan du altid ringe til politiet på 112. Hvis du vil anmelde noget, der allerede er sket, kan du ringe til politiet på 114.

Cyberhus

Cyberhus

Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud.

Organisationerne vises i tilfældig rækkefølge. Ønsker du hjælp til at vælge?
Skriv til brevkassen ›