Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4523 spørgsmål og givet 7100 svar de sidste 16 år
2020-03-23T07:12:44: 2020-03-24T14:23:51: 1

Brevkassespørgsmål

Hvem skal jeg vælge?

Indsendt af pige11 år


Hej 1000 tak for jeres gode råd. Dem kan jeg bestemt bruge.

Men nu står jeg i en anden situation, der er sket dette at en anden dreng kan lide mig, ham kalder vi for Thor. Han er MEGA vild med mig og han er ikke bange for at vise det, han vil gerne vide hvad jeg ville svarer til at være kærester, men jeg har allerede et crush (Karl) og jeg vil ikke ødelægge mig og Karls forhold, men samtidig ikke mig og Thors (kan nemlig godt lide Thor lidt) forhold.

Kan i hjælpe mig igen??

VH

Den som der godt nok trænger til chokolade

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2020-03-23T01:17:26 1
Iben

Kære du,

Hvor dejligt at høre, at du godt kunne bruge de svar, vi gav dig :-)

I forhold til Thor, så tror jeg, at det er bedst, at du er ærlig overfor ham og siger, at du er ret vild med en anden og derfor nok ikke kan være kærester med Thor lige nu.

Jeg tror nemlig, at det vil ødelægge dine chancer hos Karl, hvis du begynder at snakke med en anden om at blive kærester. Du er nok nødt til at vælge én af de to fyrer, og jeg tænker da, at det må blive ham, som du er mest vild med, hvilket lyder til at være Karl :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Held og lykke med drengene!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym