Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4534 spørgsmål og givet 7105 svar de sidste 16 år
2020-11-16T03:20:18: 1

Brevkassespørgsmål

Kysset med bedsteven...

Indsendt af pige16 år


Hej, jeg skriver ind grundet et stort dilemma jeg står i pt.

Jeg havde en kæreste i knap 5 måneder lige indtil han tog på efterskole hvor vi stoppede vores meget velfungerende forhold da vi ikke kunne holde ud at være kærester med ham på efterskole. Vi snakker stadig tit og har ses og sovet sammen nogle weekender hvor han har været hjemme.

Min bedsteven igennem snart 3 år, er det sidste år blevet rigtig tæt med min daværende kæreste.

Min ven og jeg har altid haft et meget tæt forhold hvor vi har været meget intime. Men vi har ikke kysset eller lavet noget.

For en måned siden drikker mig og min ven os rigtig fulde med nogle andre af vores venner hvorefter jeg overnatter hos ham.

Vi ligger og snakker og lidt efter lidt kom han tættere på og så kyssede vi:/

Jeg kunne ikke mærke trangen til at stoppe lige med det samme, så vi blev ved lidt tid.

Meget hurtigt tager han sin hånd ned i mine trusser og putter fingrene op i mig.

Jeg når ikke at opfatte noget før nogle sekunder efter, hvor jeg derefter stopper det hele og er sindsyg ked af det og skuffet over vores handling. (Mig og min kæreste var ikke sammen på det tidspunkt) 

Her i weekenden har min ven sagt det til min eks. Hvorefter han blev sindsyg sur og arrig.

Mig og min eks har snakket over tlf for at finde ud af hvad der Skal ske. 

Jeg elsker ham sindsygt højt og ville cutte kontakten med min bedste ven, så meget elsker jeg ham.

Der går nok lidt tid før at vi overhovedet er sammen på samme måde igen.


Men jeg er sindsyg bange for at det aldrig kan blive det samme, at han hele tiden ville ha tanken oppe i hovedet med det der er nu er sket? Og at han kommer til at opføre sig på en anden måde en han plejer...



pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2020-11-16T02:12:47 1
Iben

Kære du, 

Det lyder som en rigtig hård situation, du står i. Jeg kan godt forstå, at du er ked af det og har dårlig samvittighed over, hvad der skete.

Jeg synes dog, at det er vigtigt at huske, at du ikke var kæreste med din eks på det tidspunkt, hvor du kyssede med din ven, og det synes jeg er en vigtig pointe. Du har altså ikke været din eks utro eller gået bag om hans ryg eller noget i den stil. Du var til fest, blev lidt for fuld og tog en beslutning, som du meget hurtigt herefter fortrød. Det jeg prøver at sige er, at det, der skete, i mine øjne, ikke er utilgiveligt, ondt eller noget i den stil. Det er selvfølgelig uheldigt, og jeg kan godt forstå, at din eks er skuffet over, at du kyssede med en, der er hans rigtig gode ven. Men jeg synes ikke, at det er noget, der bør splitte jer fuldstændig ad. Jeg håber, at han vil have det på samme måde. Han skal nok have noget tid til at køle af, og det synes jeg, at du skal give ham. Men jeg synes også, at du skal tilgive dig selv for det, der skete, og huske, at du altså (hvis du ville) er i din gode ret til at kysse med hvem du vil, når du ikke har en kæreste. 

Jeg håber og tror, at du og din eks' forhold kan blive godt igen, hvis du får forsikret ham om, at det var en fejl i dine øjne og ikke er noget, der vil ske igen - og hvis du giver ham plads til at komme sig over situationen. Så håber og tror jeg, at din eks vil blive god igen :-)

Jeg håber, mit svar kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at skrive igen!

Hilsen Iben

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusinde tak for at I har lavet sådan en fin og dejlig hjemmeside! Den er super god og svarene er altid ærlige."

- Anonym