Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3481 spørgsmål og givet 6003 svar de sidste 12 år

Brevkasse for unge

Uddannelse

Det føles lidt som at skulle beslutte hele sin fremtid. Og hvad nu hvis man vælger forkert. Valg af uddannelse, er ikke nogen nem ting.


Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis


Seneste spørgsmål

Side 1 af 2

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym

Find mere hjælp her

Hos disse danske organisationer kan du finde yderligere hjælp.

Ung på Linje & Ung Online

Ung på Linje & Ung Online

Går du med tanker, som er svære at dele med andre? Har du brug for at fortælle om en oplevelse? Eller mangler du bare en at tale med? Hos Ung på Linje/Ung Online er vi klar til at tale med dig.

Ombudsmandens Børnekontor

Ombudsmandens Børnekontor

Hvis kommunen eller din skole ikke vil hjælpe dig eller ikke gør nok for at hjælpe dig, eller har besluttet noget som du er uenig i, så kan du kontakte Ombudsmandens Børnekontor.

Cyberhus

Cyberhus

Cyberhus er et klubhus på nettet for dig, der er mellem 9 og 23 år. Du kan skrive til en voksen og få rådgivning i vores brevkasser og chat, dele dine tanker i ung-til-ung, lave billeder eller bare hænge ud.

Børnetelefonen

Børnetelefonen

Ring eller SMS til BørneTelefonen på tlf. 116111. Det er gratis, og du er 100% anonym. Du kan også chatte eller skrive et brev til os. Du kan læse breve fra andre børn og få gode råd om alt fra forelskelse til mobning.

Headspace

Headspace

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger.

Elevtelefonen

Elevtelefonen

Hos Elevtelefonen kan alle skoleelever få hjælp og vejledning i øjenhøjde af en anden elev. Vi rådgiver om alt, der har med skolen at gøre – f.eks. rettigheder, mobning, lærerrelationer, elevinddragelse, afgangsprøver, UU-vejledning og meget mere. Du kan skrive en mail, chatte og ringe til Elevtelefonen.

Organisationerne vises i tilfældig rækkefølge. Ønsker du hjælp til at vælge?
Skriv til brevkassen ›