UngZone
Om siden

Hvem er vi?

UngZone tilbyder gratis hjælp og rådgivning til unge indenfor stort set alle problemstillinger, samt et forum, hvor der frit kan diskuteres og debatteres alle salgs emner.

Bliv en del af teamet Kontakt os

Hvem står bag det hele?

UngZone holdet består i øjeblikket af 17 frivillige ildsjæle, der hver især er med til at holde rådgivningen og organisationen kørende.

Se hele holdet

Rådgivning ud fra
egne erfaringer
& oplevelser..

På UngZone arbejder vi ud fra egne erfaringer, oplevelser og personlige holdninger. Rådgivningen drives af unge, som ved hjælp af egen livserfaring, ønsker at hjælpe andre unge og give et godt råd med på vejen.

Vi mener dette giver de bedste og mest ærlige besvarelser, på de spørgsmål vi modtager i brevkassen.

Brevkassen

.. eller ud fra viden
& uddannelse?

Selvom de fleste problemstillinger, vi modtager, blot kræver et personligt synspunkt og svar, er vi også meget bevidste om hvornår professionel hjælp er nødvendig.

Vi opfordrer altid til, at man søger en voksen person eller professionel hjælp, når dette er nødvendigt. Vi er ikke læger eller psykologer, og vores svar må aldrig erstatte professionel hjælp.

Find hjælp her

Statistikker

Lige siden vi startede, er det ikke gået stille for sig.


5994 dage siden vi startede

3915 breve modtaget i brevkassen

7163 svar givet i brevkassen

17 frivillige på teamet lige nu

0 kr indtjent

UngZone gennem tiden

De vigtigste øjeblikke for UngZone

April 2015

Vi skiftede navn fra TheLove.Dk til det mere omfagnende navn UngZone. Samtidig blev en masse tidligere funktioner skåret fra, for at lægge fuld fokus på det vi er gode til, nemlig rådgivning.

Oktober 2012

Vi gik ind i kampen mod mobning og startede projektet Drop Mobning. Vi åbnede også en kampagne side, optog en video og samarbejdede med en rap gruppe om at indsamle penge til et godt formål.

December 2008

TheLove gik live på eget domæne: TheLove.Dk

25. februar 2008

Projektet blev startede op under navnet TheLove, af de dengang 15 og 16 årige stiftere Martin Jul Jönsson og David Sørensen.

"Tak for jeres hjælp så utroligt mange gange før!"

- Anonym