Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4536 spørgsmål og givet 7107 svar de sidste 16 år
2024-01-08T16:10:26: 1

Brevkassespørgsmål

Forhold problemer

Indsendt af pige16 år


Hejj jeg har virkelig brug for jeres hjælp. 

Jeg er i det her forhold med en dreng som jeg virkelig elsker og virkelig ikke lyst til, at miste og kan sket ikke give slip på ham. Vi kæmper bare med rigtig mange problemer for tiden og det ødelægger virkelig vores forhold lige for tiden fordi vi begge trækker os. Jeg har det personligt pisse svært lige nu fordi jeg føler jeg er den eneste der kæmper for det her forhold og gerne vil have det lykkes, men jeg ved udmærket godt han os gerne vil have det her forhold til, at lykkes, men han kæmper bare med nogen ting uden for vores forhold os og det gør bare han ikke har energi til det her forhold, hvilket gøre pisse ondt fordi det giver en følelse af jeg ikke er værdsat. Jeg ved ved virkelig ikke, hvad jeg skal gøre for han vil ikke åbne op omkring tingene og hvordan han har det og han lyver og benægter han ikke har det godt over for alle og vil kun indrømme han ikke har det godt når han bliver opdaget i det.  Jeg vil rigtig rigtig gerne hjælpe ham fordi jeg ved han har brug for hjælpen, men han vil ikke be om hjælpen eller modtage hjælpen og det gør det bare ikke nemmere.  Jeg har virkelig brug for jeres hjælp og jeres indkik fordi jeg ved snart ikke, hvad jeg skal gøre længere og, hvad det rigtige er fordi jeg vil og kan virkelig ikke give slip på ham fordi jeg elsker ham virkelig og han betyder verden for mig og jeg ved os godt det er den samme måde fra hans  side af. 

pige
Kærester og forhold

Kærester og forhold

Se flere

Besvarelser

2024-01-19T03:31:07 2
Kirstine

Hej med dig

Det lyder virkelig svært, og jeg forstår, hvorfor det er vigtigt for at bevare jeres forhold.

Kommunikation er virkelig nøglen i ethvert forhold, og det er vigtigt at have åbne samtaler om jeres følelser og udfordringer. Måske kan du prøve at tage initiativ til en rolig samtale med ham, hvor du udtrykker dine bekymringer og følelser og spørger, om han er villig til at åbne op og dele sine tanker med dig. Gør du dette, så sørg for at gøre det på det rigtige tidspunkt - hvor I begge har tid og mulighed for at tage snakken. Du kan ikke tvinge ham til at tage imod din hjælp, men ved at dele dine tanker, gør du ham også opmærksom på hvordan det påvirker dig og at du ønsker I kan komme sammen ud på den anden side.

Det kan være svært at stå med alene, og det kan være rart at du har nogen at tale med som måske også kan give dig noget rådgivning og noget støtte. Måske nogle venner eller veninder som du er tætte med og stoler på. Så kan du få indblik i hvad der kan være en hjælp for dig og jer. Det er vigtigt at du husker at tage vare på dig selv og dine følelser i processen. Det kan være svært at give slip, og jeg kan godt forstå at det ikke er et valg for dig at miste ham. Vi kan alle gå igennem en svær periode i vores forhold, men det er vigtigt at man kan finde en god måde at komme igennem de svære ting på - ved at kommunikere. Du fortjener nogle som respekterer dig og som i et forhold kan give dig hvad du har brug for. 

De bedste hilsner,

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym