Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4536 spørgsmål og givet 7105 svar de sidste 16 år
2022-04-28T22:10:21: 2

Brevkassespørgsmål

Forelsket i min eks?

Indsendt af pige11 år


Jeg er SÅ bange for jeg er blevet forelsket i min ekskæreste! Han slog op på en ret ond måde hvor han fortalte det til ALLE andre end mig. Jeg tror bare stadig jeg kan lide ham? Hvad skal jeg gøre? Kærlig hilsen den fortvivlede pige.

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2022-04-30T07:47:44 1
Sofie

 Kære du.

Åh nej, et knust hjerte er aldrig sjovt :/

Det kan sagtens være at du stadig godt kan lide ham, og det er stadig en mulighed selvom han ikke har været sød ved dig. Man er desværre ikke herre over sine egne følelser hvilket kan være enormt frustrerende! 

Det kan også være at det du savner er det i havde sammen, og den tryghed du måske fik hos ham. Det kan være meget svært ikke at være i et forhold hvis man lige har været i et, men jeg lover dig at du nok skal komme over det, selvom det kan virke umuligt! Det kan godt tage lang tid, men det er også helt okay :)

Tag dig godt af dig selv, og gør det du har lyst til. 

Du vil igennem livet møde en masse spændende mennesker, som vil give dig glæde, stol på det :)

- Sofie

2022-05-01T01:09:16 1
Marissa

Kære fortvivlede pige,

Jeg er ked af at høre at du har det svære med dine følelser for din eks-kæreste. Men det lyder absolut som om han ikke er god for dig. At slå op med folk på den måde er ikke okay og du bør ikke være i et forhold med en person der behandler dig på den måde.

Jeg tror at grunden til at du måske oplever at du stadig har følelser for ham er fordi du mest er forelsket i den du troede han var eller den du håbede han kunne være. Og den slags er meget naturligt. Man ender nemlig med nærmest at være mere forelsket i FØLELSEN af at være forelsket, mere end den egentlig person man var kærester med. Men hvis du så oplever at den person du har følelser for behandler dig dårligt, så er man nødt til at huske at lytte til sin hjerne og sin fornuft og passe på sig selv. For hvis han har behandlet dig på den måde før, så er kan han sagtens også finde på det igen. Og det fortjener du ikke. 

Så prøv at finde ting der gør dig glad som du kan distrahere dig selv med i hverdagen og som du kan fokusere din opmærksomhed på i stedet for følelserne for din eks-kæreste. Og hver gang du føler de samme gamle varme følelser for ham, så mind dig selv om at det nok bare er dit hjerte der gerne vil holde fast følelsen af at være forelsket og at du fortjener bedre end den måde han behandlede dig på. 

Jeg håber, mit svar kan være til en smule hjælp, og at du finder ud af, hvad du har brug for at gøre med følelserne for din eks :) 

Med venlig hilsen,

Marissa

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym