Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4523 spørgsmål og givet 7100 svar de sidste 16 år
2023-05-16T19:59:10: 1

Brevkassespørgsmål

Bange for at miste ham

Indsendt af pige13 år


Hej Ungzone 

Jeg har været forelsket i en dreng fra 9 klasse i et godt stykke tid nu. Men idag gik han ud af folkeskolen skolen. Jeg har været ked af det hele dagen fordi at jeg slet ikke kan klare ikke at skulle se ham vær dag. Vi har har det ret godt fortiden og er endelig begyndt at skrive meget  sammen. Så nu ved jeg ikke hvordan jeg skal få god kontakt med ham, og hvordan jeg skal starte en samtale på snap. 

Håber i kan hjælpe.

Og håber på et hurtigt svar fordi sidst jeg skrev gik det over en uge før jeg fik svar.

På forhånd mange tak :)

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-05-23T12:57:48 2
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Jeg kan godt forstå, at du er ked af ikke at skulle se ham som du plejer.

Du beskriver, at I har det godt for tiden, og at I skriver meget sammen. Men at du samtidig er lidt i tvivl om, hvordan du skal starte en samtale med ham. Min tanke er lidt, om det kunne være en idé for jer at aftale at mødes? På den måde lærer man i hvert fald hinanden endnu bedre at kende og holder kontakten ved lige. Det kan være, at I godt kan lide at gå ture, spille spil eller noget helt tredje. Så du kan f.eks. prøve at skrive til ham, om han har lyst til at gå en tur (eller andet) en bestemt dag. 

Hvis I så mødes, får I begge muligheden for at mærke, hvordan det er at bruge tid sammen. Måske har du brug for at fortælle ham, at du godt kan lide ham, eller måske har du brug for lige at se an, hvordan det er at være i hans selskab. Ofte er det også det at have oplevelser sammen, der giver noget at skrive eller tale om.

Man kan ikke forudse, hvad der kommer ske i ens liv. Men jeg synes, det er godt at minde sig selv om, at man er nødt til at handle på det, der er vigtigt for en. Jeg håber, mit svar har givet anledning til flere overvejelser om, hvad der føles rigtigt for dig at gøre. 

Du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang. 

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym