Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4536 spørgsmål og givet 7107 svar de sidste 16 år
2023-10-21T18:39:49: 1

Brevkassespørgsmål

er jeg forelsket?

Indsendt af pige9 år


Hvordan ved jeg at jeg er forelsket?

Har du nogen råd til mig. 

kh pigen på 9

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2023-10-31T11:00:28 1
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. Jeg vil prøve at skrive lidt om forelskelse, og måske er der noget, du kan bruge og noget andet, du ikke kan bruge.

Jeg ser det lidt som om, at der er forskellige former for forelskelse og forskellige grader af forelskelse. Jeg hører nogen gange nogen sige, at de er 'forelsket i livet' eller 'venneforelsket' eller generelt romantisk forelsket. Jeg tror som sagt også på, at man kan være forelsket i flere grader - f.eks. have det mange kalder et 'crush' på en anden eller omvendt føle sig helt vild med den anden.

Måske er der en, du synes er lidt ekstra sød lige nu? Som fylder dine tanker mere end ellers, giver dig et smil på læben, røde kinder eller noget helt fjerde. Jeg tror på, at det er meget individuelt, hvordan det føles at være forelsket, og hvornår man føler sig forelsket. 

Derfor kan jeg ikke give dig et endeligt svar på, om du er forelsket eller ej. Det kan du bedst selv mærke. Hvis du har lyst til det, kan du f.eks. prøve at tale med nogle af dine veninder eller venner om, om de har prøvet at være forelskede. Det kan også være, at du kunne have lyst til at tale med dine forældre om det.

Du er også altid velkommen til at skrive herind igen.

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om forelskelse

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym