Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4536 spørgsmål og givet 7107 svar de sidste 16 år
2024-03-05T21:48:49: 1

Brevkassespørgsmål

Ved ikke hvordan jeg spørg

Indsendt af pige11 år


Hej jeg er pige på 11 år er forelsket i en dreng fra min klasse jeg er sikker på han også kan lide mig men jeg hved ikke hvordan jeg spørg ham om kærester han startede i klassen for et år siden så han er ret.. ny  og jeg hved ikke om opfatter kærester som nogen der kysser og er sammen 24syv men i vores klasse er kærester bare en rigtig god  ven hjælp  ps vi går kun i 5

pige
Forelskelse

Forelskelse

Se flere

Besvarelser

2024-03-10T12:38:41 1
Abier

 Hej med dig 

Det lyder som om du oplever en spændende tid, med mange følelser og overvejelser. Det er sejt af dig, at du er ærlig med dig selv og forstår dine følelser. Jeg vil anbefale dig at være gode venner med ham, hvis du ikke allerede er det. For det andet, find fælles interesser mellem jer, det kan være en fritidsaktivitet eller noget I begge kan lide. På den måde starter I som gode venner, som har mange ting at tale om. Du kan starte med at høre, hvad han tænker om ordet "kærester", og sige, at i jeres klasse er det bare som en god ven. Efterfølgende kan du mærke, om det er den rette tid at spørge ham, eller om du skal vente til et andet tidspunkt. Husk at du skal være åben over for hans svar, om det er som du ønskede eller ej. Du kan også tænke på at være venner i lang tid og derefter se, om det udvikler sig med tiden. Husk at i jeres alder handler det om at have det sjovt med ens venner, om det hedder god ven eller kæreste, er ikke vigtigt, men det vigtigste er at have det sjovt. Held og lykke, ønsker dig det bedste :)

Med venlige hilsner

Abier

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym