UngZone
Brevkasse for unge

Anonymitet i brevkassen

Det er vigtigt for os, at passe på alle der skriver ind til os. Ingen skal vide præcis hvem du er. Lad os fortælle hvorfor og hvordan.

Det sidste vi ønsker, når du skriver ind, er at nogen opdager, at du har skrevet til os. Om det så er din bedste veninde, ham den søde fra gymnasiet eller dine forældre, så er det kun dig der skal vide, at det var dit spørgsmål.

Jaaa, faktisk har vores rådgivere heller ikke behov for at vide hvem du er. Det eneste vi behøver at vide, er dit køn og din alder, så vi nemmere kan give dig et godt svar.

Her under kan du lære hvad vi gør og hvad du selv kan gøre, for altid at forblive 100% anonym.

Sådan holder du dig selv anonym

Navne

Når du skriver ind til brevkassen, bør du aldrig bruge navne. Ham den søde dreng du går til gymnastik med, er nemlig bare "ham den søde dreng" eller "drengen". Vi behøver ikke hans rigtige navn, for at forstår din situation - Og faktisk fjerner vi dem også, når vi læser dit spørgsmål igennem.

Hvis det er nemmere for dig, at bruge navne i dit spørgsmål, for eksempel fordi der er flere personer med eller fordi det er kompliceret, så brug gerne tilfældige bogstaver eller andre navne til personerne. Lad os tage et eksempel:

Lad os sige din veninde hedder Louise. I stedet for at skrive "Louise", så brug i stedet et helt andet bogstav, såsom "M", eller kald hende for "Veninden" eller hvis der er flere, "Veninde 1".

Steder

Hvis dit spørgsmål foregår et bestemt sted, som er vigtigt at nævne for forståelsen, så hold dig fra at nævne stedets navn eller andre kendetegn. Er det i den lokale klub, så kald det for "klubben".

Andre kendetegn

Når du skriver dit spørgsmål, så tjek det gerne igennem en ekstra gang og tænk over, om visse oplysninger ville gøre, at fx din bedste ven, eller en af forældre, ville kunne gætte at det var dig der skrev det.

Sådan sikrer vi, at du forbliver anonym

På UngZone deler vi aldrig data ud om dig, som vil kunne bruges til at finde dig*.

Skulle det ske, at du får skrevet et rigtigt person- eller stednavn ind i dit spørgsmål, eller en anden information, som vi mener kan spores tilbage til dig, så vil vi altid gå ind og fjerne det eller lave det om. På denne måde sikrer vi, at ingen kan finde dig.

*I tilfælde af at UngZone skal efterleve vores oplysningspligt, kan visse oplysninger udgives til politiet eller andre myndigheder: Læs mere her under tekniske oplysninger.

Hvis uheldet er ude...

Åh nej. Selvom du selv og vi gjorde alt hvad vi kunne, for at du skulle forblive anonym, så er der sluppet en information ud, som kan føres tilbage til dig. Måske er det allerede sket, at en har spurgt om det er dig, der har skrevet ind.

Send os straks en mail til support@ungzone.dk eller skriv til os på vores Facebook side, så fjerner vi omgående spørgsmålet.

"Jeg er virkelig taknemmelig over jeres side."

- Anonym